Men nu över till helt magiskt krämig pastamed massa räkor, cayennepeppar, curry, paprika. Jag hade en så energirik fredag där jag uträttade massa ärenden, köpte en alldeles för dyr klänning från Filippa K (den satt som ett smäck och kommer bli perfekt till Bratislava), hittade de rätta presenterna att ta med till min väninna som jag spenderar nästa helg med (Hon överöser mig alltid med presenter och överraskningar), jag och barnen fick en superrolig och fin inbjudan på posten för oss till Eskilstuna Zoo på en specialdag då parken kommer vara öppen enbart för exklusivt inbjudna med massa roligt under dagen och inte minst den nya Lemurparken där man förhoppningsvis kan locka till sig en lemurklapp (Vi kan knappt bärga oss), jag bokade in en rolig kväll med en vän och inte minst så gjorde jag paprikasoppa och solpizza till barnen (recept på det kommer), myskväll
4 580 g räkor i lake 235 g olivmix 250 g broccoli 4 port spaghetti 1 rödlök 1/2 msk olivolja salt 130 g pesto arrabbiata 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan
Det bästa medhetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
På bilden ser ni en enkel pastamedräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det som tar lite tid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt
Servera med nykokt pasta. Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Avsluta med att strö över hackad persilja. Vi gjorde flera rätter som kommer i senare inlägg, men en av mina favoriter var hetatigerräkor som vi hittade ett recept på från Nigella Lawson
Tina räkorna. Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.