Men nu över till helt magiskt krämigpastamed massa räkor, cayennepeppar, curry, paprika. Jag hade en så energirik fredag där jag uträttade massa ärenden, köpte en alldeles för dyr klänning från Filippa K (den satt som ett smäck och kommer bli perfekt till Bratislava), hittade de rätta presenterna att ta med till min väninna som jag spenderar nästa helg med (Hon överöser mig alltid med presenter och överraskningar), jag och barnen fick en superrolig och fin inbjudan på posten för oss till Eskilstuna Zoo på en specialdag då parken kommer vara öppen enbart för exklusivt inbjudna med massa roligt under dagen och inte minst den nya Lemurparken där man förhoppningsvis kan locka till sig en lemurklapp (Vi kan knappt bärga oss), jag bokade in en rolig kväll med en vän och inte minst så gjorde jag paprikasoppa och solpizza till barnen (recept på det kommer), myskväll
Lyckat att man fick lite mat i magen idag igen och idag vart det hetaräkormed broccoli och pasta. Slå av plattan och tillsätt din kokta pasta direkt ned i stekpannan så suger pastan åt sig alla smaker direkt som en svamp
Såsen gör du på frysta ärtor som kokas i grädde och sedan mixas till en riktigt krämig sås, räkorna marineras under tiden i persilja och citron, pastan kokas och sedan är det dags att servera
Blanda pastanmed grönärtskrämen och servera medräkor och mangold. Det var gott och gillade att man mixa ihop ärtorna med grädden så det blev en ärtbas och inte bara ärtor iblandat i pastan utan detta gav mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.