4 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 175°C. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och Oboy och rör ner det i smörblandningen
Att min 5-åriga dottern gillar att laga mat och se matlagningsprogram på TV har jag nämnt tidigare. Favoritkokboken är "Cupcakes" av Ingrid Hancock Bjerknes, en bok som det bläddras flitigt i å som vi båda inspireras av och drömmer om
För ett par veckor sedan hade jag förmånen att få laga lunch tillsammans med Amir Kheirmand, Sveriges Mästerkock 2014. Klicka i smöret och rör ihop 3-4 minuter
/ 300g rökig bratwurst med hög kötthalt / blasten från 1 knippe rödbetor, förvälld / 1 knippe gul lök (4-5 st) / 0,5 ask champinjoner / smör / 1 msk tomatpuré / 2-3 msk grovkornig senap / 1 burk creme fraiche / 1 dl vatten / salt&peppar /Fräs klyftad svamp och lök i ringar i rikligt med smör i en stor panna. 4-5 st
Här är tillvaron något förändrad sedan jag läst Den hemlige kocken av Mats-Eric Nilsson. Boken handlar om manipulerandet av det vi äter och livsmedelsindustrins tillsatshysteri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.