Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Dels för att det verkat väldigt enkel men också för att det verkat gott och nyttigt och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och provat
Smula sedan granolan över en plåt som du ställer in i 150 grader varmluft cirka 15-20 minuter. Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag
Att göra hemgjord müsli är både enkelt och billigt. Variera precis som du vill med olika gryn och nötter, och vill man ha i russin eller annan torkad frukt tillsätter man det när müslin svalnat
Granola Musli. Nu för tiden kan det vara svårt att hitta den perfekta muslin. Därför så brukar jag göra min helt egen, för då kan man verkligen göra den precis som man vill
I dag blev det en ny laddning av den goda müslin som jag brukar göra. Den är så där härligt knaprig. Jag brukar ha lite olika grejer i beroende på vad jag har hemma
Förvara granolan i burk med tättslutande lock i upp till 6 veckor. Sätt ugnen på 150°. Blanda vatten, olja, salt och honung i en liten skål och rör tills honung och salt löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.