-Ät med soygurt. Den blev faktiskt riktigt god så jag tänkte dela med mig av receptet. Imorse när jag skulle äta min soygurt så fanns ingen granola kvar, katastrof
-). Självklart delar jag med mig av receptet. Idag har jag testat att göra granola. Rosta i 150 grader i ca 20-30 minuter. Receptet räcker till ca 15-20 portioner om man tar 1-2 msk per gång. Receptet är från 56kilo. 2016-09-09 @ 11
E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. Granolan blev mycket god tycker jag så här kommer receptet. Jag sov bara till åtta men då gick jag upp och rostade en plåt med granola och sen bakade jag en nougattårta
Risenta har nämligen gjort jobbet åt oss och tagit fram två Rosta Själv-produkter för granola. Testa mina recept på rawnola, knaprig müsli eller granola i stekpanna
Avsluta med att tillsätta kakaonibsen - Voilá. Kommer helt klart fylla mina glasburkar med olika typer granola framöver (också raw) – så ni kan se fram emot fler recept
Det här receptet är ett av mina favoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Stoppa in i mikron i 3-5 min. Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
-) Så då blev det lite bakning, något som får mig att slappna av och tänka på annat. Mitt tidigare recept på hemgjorda proteinbars var populärt så jag gjorde en annan variant som man bakar i ugnen
-) Viktigt att tänka på när du gör falafel är att inte använda kikärtor på burk utan det ska vara torkade och de måste ligga i blöt under 24 timmar innan du kan använda dem. 4-5 vitlöksklyftor. Blanda väl och ställ in i kylskåp i 1-2 timmar. 4-5 vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.