Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Granola Musli. Nu för tiden kan det vara svårt att hitta den perfekta muslin. Därför så brukar jag göra min helt egen, för då kan man verkligen göra den precis som man vill
För någon vecka sedan så gjorde jag granola eller om man istället vill kalla det musli. -) Har ju gjort en sorts musli tidigare, men denna gång testade jag ett recept av Ulrika Davidsson
Jag har i helgen gjort god ganola/musli till maken. Han vill gärna variera sin frukost och ha något gott till mellanmål, gärna med mindre stärkelse och glutenfritt
Crunchy müsli – Granola. Tillsätt vätskan till müsliblandningen och rör om och klumpa ihop. Vill man ha russin tillsätter man 1 dl när müslin är färdig
Jag hade en påse müsli hemma som inte ätits upp för att den var så ”höig” och tråkig så jag gjorde den lite roligare genom att rosta den med lite vatten, honung och olja samt tillsatte lite russin och tranbär
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.