3-4 morötter 1-2 stjälkar stjälkselleri 1 gul lök olivolja, tillstekning 1 torkad chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 kg fläskkarré (eller bog av gris) 1 förp konserverade körsbärstomater ((eller färska tomater)) 1,5 dl rött vin 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver (gärna semitorkade men går bra med andra också) färska örter (tex salvia, timjan och rosmarin) 2 lagerblad salt peppar
IngredienserPortioner. 4 500 g högrev olja (tillstekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstorapotatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås medlövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Vi kallar den för AnnieLööf-biff, men om du hellre säger Stefan Löfven-biff så går det också bra
Krydda med salt, peppar och paprika. PAPRIKAGRYTA FRÅN BALKAN. Smaka av grönsaksblandningenmedlitet salt och peppar och lägg upp den på varmt serveringsfatmed köttet imitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.