100 g kavring eller grovt bröd35-40 g smör, smältes80 g västerbottensost, fint riven2 dl crème fraiche200 g philadelphiaostsalt & nymald svartpeppar2 gelatinbladgräslöksikrom eller löjromMixa brödskivorna ordentligt i en mixer och blanda med det smälta smöret
Hej igen vardagsmaten. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Säg hej till Porotos Granados. Postat av Elin fredag 02/01 2015 kl. 10. 43 Kommentera. En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
"Vi ser det snöa, vi ser det snö. det var väl roligt. hurra". Roligt och roligt. hmm jag vet inte riktigt. Just nu ligger temperaturen på plusgrader och det brukar resultera i en massa slask
Foto. Mia Hagenmalm. Senaste tiden har jag groddat väldigt mycket. Groddar är gott och väldigt nyttigt. Men mina försök att grodda broccoli har inte varit så lyckade
Toppar med mer frusna bär, bovetecrunch, nötter & mullbär. För varje dag som går kryper hösten närmare inpå – vissa dagar är fortfarande väldigt varma och härliga
Hejhej äventyr. Alla månader av sparande och letande efter billiga flygbiljetter - hejhej Thailand. Tack vare ordentligt sparande länge, nitiskt letande efter bra priser på flygbiljetter samt stöttande och pepp från världens bästa sambo, har jag ett sjukt roligt äventyr att se fram mot om 9 dagar
Nu är sommaren här och när det är såå där varmt och skönt ute så att man blir alldeles klibbig så är det så otroligt gott med något svalkande att dricka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.