Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här. En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet)
Just nu ligger temperaturen på plusgrader och det brukar resultera i en massa slask. Nu när man för en gång skull fått snö innan jul, hade det ju varit riktigt härlig om det fått ligga över jul- och nyår
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Soppa från Italien. 9 Februari 2016 /. 20. 37 /. soppor. /. Permalink /. 1. 400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar
Jäs i ca 30 minuter. Jäs i ca 30 minuter. Grädda limporna nederst i ugnen i ca 40 minuter. Ugn. 200°. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°
Dom absoluta favoriterna kommer från walkers. Bakas 175 grader i ca 15 minuter tills dom fått lite färg i kanterna Jag har nog blivit äldre plötsligt ser jag allt i färg. ca 15 minuter till
Låt allt småkoka under fortsatt omrörning några minuter. Låt fisken sjuda 10-12 minuter. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt har fått fin färg och är genomvarmt
Låt allt småkoka under fortsatt omrörning några minuter. Låt fisken sjuda 10-12 minuter. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt har fått fin färg och är genomvarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.