Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till fingervärme, 37 grader. Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt havregryn, linfrö, ägg, olja, honung, salt och mjöl
Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. )8 bitar. 90 g havregryn250g havremjöl eller bara havregryn 1 knapp msk kokossocker2 tsk bakpulver1 msk fiberhusk50 g kall kokosolja300 g havremjölkBlanda allt väl i en bunke, låt stå i 15 min
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Matiga havrescones Du behöver. Matiga havrescones. Glad påsk på er. Tänkte att ni skulle få ett litet frukosttips om ni har tänkt att äta något annat än ägg förstås ha ha
Igår kväll hade jag tea-party i Linas Kök och jag bakade helt underbart goda havrescones. -P Jag älskar scones, framför allt dom jag brukar äta när vi är i USA och reser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.