Glutenfria havrescones
Linda Byström
Linda Byström
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 bitar
  • 90 g havregryn
  • 250 g havremjöl
  • 1 knapp msk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 50 g kall
  • 300 g havremjölk
  • 15 min Forma två stora kakor och lägg på bakplåtspapperklädd plåt. Snitta ett kryss i varje så du får åtta bitar total.Baka i mitten av ugnen på 250 grader i
  • 15 min
  • 8 bitar
  • 90 g havregryn
  • 250 g havremjöl
  • 1 knapp msk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 50 g kall
  • 300 g havremjölk
  • 250 grader
  • i ca
  • 15 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.