Bloggen, Facebook och Instagram kommer att fyllas med tips och recept på en enda vardagsfavorit. Först ut är matiga pannkakor av havregryn, som jag serverade med mosad avokado, blåbär, chiliflakes och pocherat ägg
Resultatet blev mycket gott och pannkakorna smakade bra med hallon, keso och vispad grädde. Servera gärna med färska frukter eller bär samt kesella, keso och/eller grädde
Bananpannkakor i all ära, men kul att variera med en annan hälsosam variant som den här. Här har ni ett gott och nyttigare alternativ till den klassiska vetemjölspannkakan
Ni får nöja er med mina gamla glutenfria våffelrecept ( här eller här), eller leta i andra bloggar, som bjuder på både glutenfria och vanliga våffelrecept av alla de slag i dessa våffeltider
Idag tänkte jag dela med mig utav ett såååå gott pannkaksrecept jag gjorde förra veckan. Mixa havregrynen till ett mjöl antingen med stavmixer (det gjorde jag och det gick skitbra
Mixa alla ingredienser med en mixer. Servera med grekisk yoghurt/keso/kvarg och frukt och bär. De här var bara för goda, fluffigal, lagomt söta och ja helt perfekta
Blanda äppleklyftorna med socker och kardemumma och lägg i pajformen. Servera pajen något avsvalnad med en klick crème fraiche smaksatt med vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.