I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Däremot är jag den som ger dig ett recept på "nyttig" smält choklad lite längre ner i detta inlägg. Så här kommer en kort novell om kokostoppar följt av ett enkelt, gott och nyttigt kokotopps-recept
Uppdaterat recept. Många som bakat receptet har älskat det och det har funkat bra. Det betyder att proportionerna i det gamla receptet låg lite på gränsen… Så nu har jag fixat till det, provbakat och uppdaterat
OBS - Efter receptet berättar jag lite info om de nyttiga ingredienserna. Botten (grundrecept raw food – kanelbulle- dvs du kan göra den här hela året om #win)
De röda linserna som jag har använt i receptet är lite av en favorit. Jag kommer att posta receptet snart så håll utkik efter nästa inlägg eller anmäl dig till mitt nyhetsbrev
Recept och bilder är från denna blogg. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Här kommer receptet, jag vet att jag alltid segar ut liite extra på det. Igår när jag gick å la mig förberedde jag blötläggning av bönor för dagens olika projekt
Receptet är baserat på Teffmjöl, ett etiopiskt naturligt glutenfritt sädesslag (en sorts gräs) som har varit ett av mina främst använda mjöler i skafferiet den senaste tiden
Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.