Den här maträtten är tillåten från och med först dagen på er Dukan diet, bara ni ser upp med att använda fettsnåla produkter när det gäller yoghurten och osten
Jag testade ett recept på ugnsomelett några dagar senare som jag fick från en person i Dukangruppen och när jag gjorde den gick det sakta men säkert upp för mig att det var just så jag brukade göra min omelett, alltså inte alls på spisen
Dukansk köttfärssås. Idag är det grönsaksdag, tjoho, och det blir köttfärssås till middag. De övriga i familjen äter den med spagetti medan jag har shiratakinudlar till
Jag kommer lägga ut en del Dukanrecept framöver och mindre av vanliga recept. Eftersom dieten har väldigt tydliga regler och ramar bör den som vill testa på Dukan läsa boken för att göra medvetna val och förstå vad som händer då den inte följs till punkt och pricka
Stek hackade löken och stek den ihop i en tefolnpanna med den skivade champinjonerna eller valfri svamp, låt detta svalna Blanda lök, svamp med köttfärsen, keso, äggula, havrekli, dijonsenap, salt & svartpeppar
Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
Jag är riktigt nöjd med Dukan dieten måste jag ju erkänna och snart har jag nått mitt mål. Dukan – Havrekli kakorDukan – Kyckling KormaBechamelsåsÄgg Benedict med rökt lax, pocherat ägg och spenatBrioche med marmelad 15 minuter + tiden i ugnen
Men perfekt i Dukans anda, mycket proteiner och lite kolhydrater. Dag 66 i Dukandietens konsolideringsfas. Fullkornsskorpa med ost 66 i Dukandietens konsolideringsfas
Dag 67 i Dukandietens konsolidationsfas. Fullkornsbröd med ost 67 i Dukandietens konsolidationsfas. Fredrik Paulun har testat och betygsatt olika bröd, särskilt lämpliga för
Receptet är Yvonne Perssons och taget från gruppen Vi Dukanare på Facebook. Idag fuskade jag med att göra chopped beef på högrev, som egentligen inte är okej att äta i dieten eftersom det innehåller för mycket fett, men gott var det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.