Havrebröd med melon- och solroskärnor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rismjöl
  • 3 dl durramjöl
  • ½ dl rostade solrosfrön
  • ½ dl melonkärnor
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk salt
  • ½ dl psylliumfröskal
  • 2 msk pofiber
  • ½ dl fibrex
  • 50 g jäst
  • 6 dl fingervarmt vatten
  • 37 grader
  • 1 msk rapsolja eller neutral olja
  • ½ dl ljus sirap
  • 1 äggvita
  •  
  • Topping
  • Melonkärnor
  • Solrosfrön
  • Rena havreflingor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.