Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Dessa havets grönsaker kan göra dig både piggare, friskare och vackrare. Tack vare otroliga hälsoegenskaper och en minimal miljöpåverkan har algerna blivit allt vanligare bland hälso- och matintresserade
Dela fisken i bitar. Mixa samtliga ingredienser och låt svälla i 5 min. Stek 8 biffar. Servera med potatismos, gröna ärter, riven pepparrot, pressgurka och smält smör
Många böcker hittar hem till mig och de flesta är i mat- och bakningsgenren. Idag tänkte jag bjuda på en recension av en högaktuell bok som jag inte hade nöjet att recensera för BTJ men som lyckades hitta hem till mig ändå
Jag skakade den ordentligt, lät den stå i cirka 10-15 minuter (ibland i kylen men ibland inte) och sedan skakade jag den ordentligt igen när det var dags att dricka den
Om det inte hade varit för att Sara på bloggen Cookie Crumble hade twittrat om att hon skulle laga havets Wallenbergare - ja, då vete sjutton vad som hade serverats till middag hos oss denna kväll
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Recension. Madraspizzan. Hej. Hoppas allt är bra med er. Själv försöker jag landa så gott det går efter de här två galna veckorna som just passerat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.