Receptet är enkelt och skulle man ha överbliven redan kokt potatis går det ännu snabbare. Hur gott är inte en vällagad en portionisterband med dillstuvadpotatis
Strö över vetemjölet och häll på buljong, vinoch grädde. Fräs finhackad schalottenlök i smöret i en stor kastrull och lägg sedan i nässlorna och låt fräsa med i någon minut
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningarpåsidorna men annars så. Tillkräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Det fanns tyvärr ingabifftomateriaffären (chock - detta är ju ändå Stockholm ochintelilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomaterigrönsaksdisken så det gick bra ändå
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga påminnet vad jag använde och hur jag gjorde
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugitsigpåigen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igångpå allvar. Jag valde morötter, lök ochbroccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasinochsina egna favoritgrönsaker
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar ioch med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tidpådiet
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket påvilket kött man använder så ni får testa er fram
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan migpå att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.