Hasselnötskladdkaka
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kladdkaka
  • 140 g Bregott extrasaltat (smöret var slut hemma då dottern bakat kanelbullar tidigare i veckan)
  • 100 g Marabou Helnöt
  • ½ dl kakao
  • 1½ dl farinsocker
  • 0,75 dl strösocker
  • 2 ägg 1½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • en knapp tsk vaniljsocker
  • 1½ msk Bailey's
  • Värm den hackade chokladen långsamt över vattenbad med Bailey's. När allt är blandat helt, bred över kakan.
  • Kladdkaka
  • 140 g Bregott extrasaltat (smöret var slut hemma då dottern bakat kanelbullar tidigare i veckan)
  • 100 g Marabou Helnöt
  • ½ dl kakao
  • 1½ dl farinsocker
  • 0,75 dl strösocker
  • 2 ägg 1½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • en knapp tsk vaniljsocker
  • 1½ msk Bailey's
  • Värm den hackade chokladen långsamt över vattenbad med Bailey's. När allt är blandat helt, bred över kakan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.