Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
Klipp bort ryggfenan på sillfiléerna och lägg dom med skinnsidan ner. Så är det ju naturligtvis inte, äter gör vi ju varje dag och då inte bara våfflor och marinerad ost
Jag hade inte planeratmiddagen riktigt bra, inventerade kylskåpet och hittade en bit blomkål och en bit purjolök, så medan jag stekte biffar (fakirbiffar men med kryddpeppar, svartpeppar, lök och sojasås) kokade jag blomkålsbuketter och purjobitar några minuter i saltat vatten
En jättefin byrå som jag haren hel del minnen ifrån. Jag vet, detär inte LCHF men det är GOTT. Dagens middag blev jättegod, härligt kryddig med mycket smaker det gillar vi
Visuellt påminner det verkligen mycket om hederlig kalops men smakerna är verkligen annorlunda. Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom det har hänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Känner mig tacksam för varenda dag här. När man haren favorit - Sommarbärcheesecake. Receptet har jag publicerat tidigare och det hittar ni i detta inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.