Häll upp i ett stort glas, i med sugrör och njut. Mixa ingredienserna medstavmixer eller i maskin. Toppa gärna drinken med en klick vispad grädde, riven kokos, kakao-nibs eller hackade hasselnötter
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Rör sedan ner det i din smet och häll sedan upp det i någon form av ungsform. Jag kallar det för en banan- och vaniljkaka eftersom jag än så länge inte har kommit på något mer kreativt namn och som topping hade jag en hasselnötskesoröra
tillsammans med mjölkfri dryck och den mosade bananen tillsammans med de torra ingredienserna. Dekorera med färska bär eller frukter, de du tycker om och tål
Ugnsbakad gröt medsmakavbanan, kokos, kanel och valnötter. ) Det fina med ugnsbakad gröt är ju att man kan variera den i oändlighet med kryddor, smaksättning, frön, nötter, bär och frukt
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta
Två bananer. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Och hur lätt var det inte att göra. Toppa sist med baconen. Antingen var jag väldigt hungrig igår eller så var detta extra gott för jag bokstavligen skrapade ur formen
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång. Viktigt är dock att man saltar för att kanelen inte ska ta över och göra grytan för söt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.