Här höjer smör och hasselnötter råvaran till nya höjder. 4 portioner. Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Stek brödet i rejält med smör på medelvärme tills gyllene och krispigt. Lägg laxröran på brödet, toppa med majonnäs, isad fänkål, forellrom och krasse 4 st toastbröd
Smaka ev av med salt, det beror på hur salta räkorna är. Är fiskbitarna tjocka kan de rimmas 7-8 minuter i en lag på 1 dl salt löst i en liter kallt vatten
Halstrad gös med råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Till midsommar gjorde jag laxtartar som jag sedan la på kavring och serverade dem till sill-lunchen. Laxtartar kan serveras som en förrätt, som tapas eller till en buffé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.