Arbeta degen i maskin eller med elvispens degkrokar tills den känns smidig. Det har blivit så mycket långjästa bröd, för de blir så sega och goda, nästan som surdegsbröd
Guldsparid är en saltvattenfisk med vitt kött som odlas framför allt i medelhavsländerna. Jag var egentligen i affären för att handla en fjällröding, men när det inte fanns så beslutade jag mig för att prova en guldsparid, eller seabream som den heter på engelska
Nyp ihop till ett tätt paket med skarven uppåt. Tillsätt honung, socker eller sirap, fett, salt och nästan allt mjöl och arbeta kraftigt ihop till en smidig deg
Nyp ihop till ett tätt paket med skarven uppåt. Du behöver. Gör så här. Tillsätt honung, socker eller sirap, fett, salt och nästan allt mjöl och arbeta kraftigt ihop till en smidig deg
Jag har gjort exakt samma gryta tidigare, fast inte alls med så lång koktid och även om grytan var god redan första gången så gick det inte att jämföra med denna gången
Det här dignande buffébordet med olika pajer, pastasallader, couscoussallader, såser och bröd smaskade vi på i går när vi hade "föräldrarfest" med Wilmas fotbollslag
Jag ser fram att slippa det där milimetertjocka lagret med damm som täcker helalägenheten, för att inte tala om hur skönt det ska bli att slippa att bo mitt i en byggarbetsplats
Alla chokladermed omslag. Den är dessutom smaksatt med jordgubb (vilket nog ingen av oss tänkte på när vi provsmakade den, vilket kan förklara en del kommentarer…)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.