En väldigt god tårta som passar perfekt att servera med färska bär och/eller frukter. Kladdkakebotten. Jag skulle även dekorera med lite chokladkrisp, men glömde totalt bort det i kalasstressen
Koka upp puré tillsammans med socker. Bred på rikligt med citrontopping. Dekorera med färska jordgubbar. Minimalt med sol, nordanvind, som mest 12 grader och lite regnstänk
) och det blev en hallonmoussetårtamed chokladbotten och hallonspegel. Det svåraste med att baka tårta är att bestämma vilken man ska göra, det finns ju hur mycker som helst att välja på… Samtidigt har jag inte bakat speciellt många så man vågar ju köra lika mycket på känn som med mat
Jag satsade i år på en fräsch moussetårta med smak av hallon och dekorerad med diverse gottigheter. Jag var inte det minsta sugen på en mastig gräddtårta och tack vara den fräscha tårtan så kunde jag matcha med lite mäktigare kakor, även om de var i miniformat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.