Lägg en nystekt bitsaganaki-ost på ett tortillabröd,. Kocken Susanne på Go´kväll tipsade här om dagen på sin blogg om den grekisk hårdosten Saganaki som går att steka
Finnsinget som är så gott som en nybakad macka med massa gott pålägg på. Idag bakade jag dessa otroligt goda ”polarbröd” och jag njöt verkligen av varje tugga
Ingredienser. Lite salt. Degen är väldigtkletig så snåla inte med oljan. Bröden blev jättebra och lätta att vikaihop och fyllla med valfrifyllning eller göra enchiladas
Det känns så gott att fyllt frysen med hembakat, lite av att man känner sigrik. Det här receptet är hämtat ur tidningen Hembakat, jag dubblade receptet då jag ändå tog mig för baket
Att baka egna tortillabröd är enkelt och med detta recept får du supergoda tortillas. Men efter att ha ätit hemmagjorda skulle jag vilja säga att det tar middagentill en helt ny nivå
Som nämnt tidigare bakade min mamma mycket bröd när jag var liten. Detta bröd är ett som jag alltid kommer att minnas, jag och mina systrar åt oftast frallorna med smör, ost och marmelad
Hemgjorda hamburgerbröd fixar du enkelt själv. Det är inte svårare än att baka ett gäng frallor och jag lovar att dina egna hamburgerbröd blir mycket godare än vilket märke som helst som du kan köpa i mataffären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.