Klä aluminumformar med degen. Idag har jag bakat hallonmazariner till våra kursdeltagare på jobbet. Jag gjode först små bollar, som jag tryckte ut i handen för att sedan klä formarna med den platta degen
Nagga pajskalet med gaffel. Servera som den är eller med rårörda bär och vispad grädde. Ta ut skalet, låt svalna 5 minuter, bred hallonsylt över och täck med mazarinmassa
Här i Najnis kök serverades hallonmazarinerna som efterrätt till en trerätters brakmiddag, med ett litet glas sött Malvasiavin direktimporterat från Sicilien därtill
Om den känns för hård brukar jag blanda i några droppar vatten) Ställ kallt medan du gör fyllningen. Men jag har ännu inte fått baka sådana i skolan(har gjort vanliga hemma förut)Så idag ville jag prova att göra hallonmazariner
När jag var i Dallas i maj åt vi på Cheesecake Factory och jag såklart "tvungen" att prova en bit och av alla tusen olika smakkombinationer föll valet på en citroncheesecake med marängtopping
Lyxig äppelpaj med krämig, syrlig fyllning och knäckig kokos på toppen. Kokostopping. Börja med att snabbt hacka samman alla ingredienserna till mördegen
Jag tycker glasyren var lite för söt, ändå minskade jag vaniljsockret med en hel matsked (det ska egentligen vara 4 msk), så nästa gång blir det nog ½ dl muscovadoråsocker och 1 dl rörsocker i glasyren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.