Denna gång blev det hallongrottor, enkelt och roligt. Gör en liten fördjupning i varje kaka med ett finger och fyll gropen med sylt och stö ev lite kokos över också
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Använd gärna elvisp med vispar som du kan använda genom hela receptet. (Tänk på när du mäter upp vetemjölet att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket
Jag använde mig av aluminiumformar som jag hittade i en kökslåda (köpte dem för hundra år sen när jag hade tänkt göra mazariner men det har fortfarande inte skett) och kakorna lossnade enkelt från dem men jag tror det funkar lika bra med vanliga bullformar
Blanda alla torra ingredienser och vispa sedan ner dem med margarin- och socker blandningen. Det här receptet på gluten- och mjölkfria hallongrottor smakar nästan exakt som ”vanliga” hallongrottor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.