Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Nu mina vänner vill jag bjuda på något riktigt smarrigt. En dessert i "rätt tid" kan man säga. Internationella Dulce de leche dagen närmar sig och vi är mitt i äppelsäsongen
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Mjuka saftiga muffins med ett knaprigt och nötigt täcke. Hela gommen jublar med den kombinationen. Detta är ett måste till vårens och sommarens utflykter och alla nötomaner kommer att älska dessa muffins
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Det här är en riktigt kalasgod tårta. Receptet kommer ur Ebba von Sydows kokbok och själv fick jag nys om det när en av er bloggläsare (Carina från Vårgårda) skickade receptet till mig
Tjingeling,. Lördagskväll, äntligen. Ikväll tänkte jag bjuda er på ett pajrecept. Nu när vi går mot ljusare tider är det ju perfekt med nya härliga fikarecept att prova så lägg det här till listan
Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad. Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hur man kan göra
Det rosa lagret är alltså hallonmousse, vilket är bästa kompis med choklad Receptet kommer från Allers hemsida och ger ett tjockt lager mousse eller två tunnare lager mousse när du fyller din tårta (jag har ett tjockt lager)
Jag fick äran att göra bröllopstårtan till min kusin och hennes man temat på festen var svart lila och vitt jag plockade upp lila och vitt i tårtan både utanpå och inuti