Så där ja, då är man igång med projekt nr 2 i användandet av rabarberna. Det blev en curd denna gång. Vanligtvis är det kanske lime eller citron som man framför allt använder, men det passade bra med rabarber då den också är galet sur
Hallonkompott300 g frysta hallon, tinade 45 g strösocker [0,5 dl] 50 g glykos 1 citron. 1Semifreddo350 g vispgrädde [3 dl] 150 g färskost 90 g strösocker [1 dl] 75 g äggula [5 st] 60 g äggvita [2 st] 10 g vaniljsocker pistagenötter, hackade 125 g färska hallon
Farinkolasås. 10 januari 2016 @ 13. 53. Detta är en jätteenkel kolasås som tar några minuter att göra. Den påminner om kolasåsen de har på Mc Donalds, fast lite lösare i konsistensen när de är varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.