Så där ja, då är man igång med projekt nr 2 i användandet av rabarberna. Det blev en curd denna gång. Vanligtvis är det kanske lime eller citron som man framför allt använder, men det passade bra med rabarber då den också är galet sur
Jag har tidigare provat att göra fyllningen av Dulce De Leche och senare av en farinkolasås, här provar jag att göra en kolasås av godiskolor och farinsocker bla
En lyxig variant av kanelbullekaka som toppas med Farinkolasås och flingsalt. Medan kakan gräddas gör iordning Farinkolasåsen, jag lät min stå och sjuda en stund, så att det blev lite tjockare
Farinkolasås. Smält smör och hacka chokladen. Lägg i chokladen i smöret och smällt på medelvärme. Vispa äggen och sockret tills det är vitt och fluffigt
Jag har serverat med Farinkolasås, vaniljgräddglass samt Snabb Jordgubbssorbet. Jag har serverat med Farinkolasås, vaniljgräddglass samt Snabb Jordgubbssorbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.