Kompl Dessert

Kompl Dessert

Paj med röda vinbär och maräng

Paj med röda vinbär och maräng

3 dl vetemjöl. 1125 gram kallt smör. 11 äggula. 10,5 dl socker. 1Fyllning och maräng. 0,5 liter röda vinbär, cirka 400 gram
Halloncurd

Halloncurd

250 g färska hallon 2 dl strösocker 50 g osaltat smör 2 ägg
Jordgubbsmoussetårta

Jordgubbsmoussetårta

Mandelmarängbotten200 g sötmandel (eller 4 dl mandelmjöl) 6 äggvitor 2 dl strösocker. 1Jordgubbsmousse4 gelatinblad 300 g färska jordgubbar (eller frysta) 2 dl vispgrädde 2 dl yoghurt 2 dl florsocker
Semifreddo med hallon och pistage

Semifreddo med hallon och pistage

Hallonkompott300 g frysta hallon, tinade 45 g strösocker [0,5 dl] 50 g glykos 1 citron. 1Semifreddo350 g vispgrädde [3 dl] 150 g färskost 90 g strösocker [1 dl] 75 g äggula [5 st] 60 g äggvita [2 st] 10 g vaniljsocker pistagenötter, hackade 125 g färska hallon
Hallonpannacottapaj

Hallonpannacottapaj

Ingredienser Fyllning 3 st gelatinblad 3 dl vispgrädde 1 dl strösocker 250 gram hallon 200 gram färskost , av philadelphiatyp 1 odefinierad bär , färska, till garnering Pajdeg 12 st digestivekex 75 gram smör , smält Köp receptet
Chokladfondant – recept

Chokladfondant – recept

4 st ramekinskålar (liten ugnfast form eller skål). smör och mjöl till skålarna