Låt muffinsarna svalna lite i formen innan du stjälper upp dem så går de inte sönder. 75 g skållad, skalad mandel. 1200 g mandelmassa. 1Riv mandelmassan. 1 Ställ ut muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform och fyll dem nästan ända upp med smet
Häll över smeten i muffinsformar. Häll över smeten i muffinsformar. 3 dl mandelmjöl. Det blev 8 normalstora muffins för mig. 3 dl mandelmjöl. Grädda i ugnen i ca 15 min (känn efter med en sticka att den är färdig inuti) på 200 grader Det blev 8 normalstora muffins för mig
rickards äppel, kanel & mandelmuffins. hackad sötmandelalla ingredienser ekologiska utom bakpulvretvispa ägg och socker, smält smöret och tillsätt vätskan, blanda med ägg/sockersmeten,blanda de torra ingredienser och rör ner i smeten
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
När du har muffinsen i ugnen kan du passa på att göra citronkrämen. När muffinsen har svalnat delar du dem på mitten, brer på krämen på nederdelen och sätter på överdelen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.