Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen och chokladen
Pajen ni ser på bilden är fylld med hallon eller blåbär eller en blandning av båda. Här ska ni få receptet på en av de bärpajer vi gör här på trädgårdscafeet
Jag serverar mina med spritsad färsk grädde och hallonpå toppen men de är goda även som de är. I detta recept kan man använda frysta hallon (eller blåbär) vilket också är bra
Lägg hallonen i en ugnsform och strö över Mariannekross. ½ påse Fazer Ögon Marianne Crush. Baka i ugnen med endast övervärme på 225 grader tills Mariannekrossen smält. 6 dl hallon eller annan frukt
Färska hallon blir pricken över i. Man behöver i och för sig vara ute i ganska god tid för att pannaottan ska hinna stelna, men å andra sidan går den snabbt att svänga ihop och går att förbereda flera dagar innan det är festdax och då duka fram desserten på ett litet kick
Första steget är att göra de mjuka havre & banan-kakorna. Ibland misslyckas man totalt (vi ska inte prata om de keso-kakor jag försökte mig på häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.