Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
TwitterLinkedInFacebookPinterestGoogleGillaGilla Laddar. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.