Blanda rapsoljan med kryddorna och pressad vitlök. Hacka löken i klyftor och lägg i botten. (Här kan du experimentera med vilka kryddor som du än tycker bäst om) Pensla båda sidor av vardera skiva kött med kryddblandningen och lägg i den ugnsfasta formen, ex lergryta eller järngryta, viktigt att den har ett lock på
TwitterFacebookSkriv utE-postGoogleLinkedInFlerStumbleUponGillaGilla Laddar. Höstgryta. Jag var ute häromdagen och kom hem med en hel korg fylld av fårticka, taggsvampoch trattisar så det blev naturligtvis en härligt höstlig gryta medsvamp till middag igår
Hittade även lite fläskkarré som blivit över från vår Über-grillfest i somras. Min man är väldigt förtjust i korv och för tillfället har vi en HEL låda full med olika korvar i frysen så det börjar blir dags att göra nåt av dom
Så när jag lagade denna höstgrytamed kyckling ochsvamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Klä en brödform med bakpapper. s FB-sidaoch sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott
Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket. Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.