salt och svartpeppar. 800 g fläskkarré i bit. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet
Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrénoch toppar med riven ost. Smaka av med salt och peppar. Man kan ersätta kantarellerna med champinjoner om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.