Blir klar på ett dygn så man behöver inte vänta med att äta den heller. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Jag har kollat olika recept och slutligen skrev jag upp tre stycken där samtliga "bagare" sa att de aldrig misslyckats med sin tårtbotten när de följt just det receptet -och idag var det dags att testa det första receptet
Receptet nedan ger ett bra recept på basbottnar, en luftig och rätt hög botten med mild vaniljsmak. Idag har det varit dags för dottern att ha sitt efterlängtade kalas med sina kompisar och vi har bakat tårta
Muffinsformarna jag köpte , de som var från Wilton, rosa med vita prickar på var ingen höjdare, de var toktunna och när jag gräddade muffinsen så syntes de knappt längre, utan muffinsplåt hade nog inte formarna fungerat speciellt bra
Idag bakade jag plommonbröd med honung och rostad havre. Täck med plast och låt stå över natten. Rör ner honungen i de urkärnade plommonen och täck också den bunken med plast och låt stå
Krossa cashews, ta fram en plåt med bakplåtspapper och sprid ut kokos och cashews. )Häll i nötterna i en matberedare, mixer eller bunke och blanda med dadlarna
Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
) former med löstagbarbotten. Prova med en sticka. Smält den vita chokladen i vattenbad och låt den svalna lite innan du blandar chokladen med philadeliaosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.