Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och rör ner det och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke och vänd försiktigt ner det i äggsmeten (för hand)
N. ä. r. j. a. g. b. k. e. f. t. d. c. p. s. å. l. i. A. L. T. I. D. o. m. u. ,. h. J. n. y. ö. x. 1. 8. 5. 0. v. (. ). ½. 2. –. G. V. 3. 7. °. C. S. H. 4. 6. K. M. U. P. -. d l. c m
Saftig ochluftig mjuk pepparkaka med smak av choklad. Är det något jag aldrig kan göra mig av med så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Jag älskar petit choux och de här är de första petit chouxen som jag gör i vår nya lägenhet och var faktiskt lite nervös för hur det skulle bli eftersom det är en ny ugn och spis men det gick bra
Man kan baka den flera dagar innan och frysa in den eller baka och fylla den samma dag den ska ätas. Klipp en remsa dubbelt så hög som formen, av bakplåtspapper
Tvärtom, denna är luftig, lätt och saftig och jag får mycket beröm för den. Bara för att botten skall vara glutenfri innebär det inte en platt, kompakt och torr botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.