Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. Skär rutor och häll över liteflingsalt. Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Vispaäggvitornahårt med en elvisp. Sen var det dags för stackars pappa att sätta ihop eländet med bränt socker, herregud vad han brände sigmin stackars pappa
Hacka de övrigachampinjonerna och löken fint och fräs några minuteri smör. Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millianhittill oss
De två första stegen handlar om viktminskning medan du i den tredje fasen lär kroppen att sakteligen återanpassa sigtill en normal kost utan att lägga på sigkilonaigen
Fannys originalrecept (och tjusigare foton) kan nihitta här. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Jag sitter och läser min vän, OS-simmerskanGabriellas Fagundez blogg, där hon berättar om sittvolontärarbete för Project Playground nere iSydafrika där hon lär barnen i kåkstäder att simma
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. ) Granen har fått en ny plats i år och den hälsar att den trivs väldans bra där i hörnet i tv-rummet
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.