Så är det bara. Alltbörjar med en bra botten - pajbotten. Det spelar ingen roll om fyllningen är alldeles delikat om bottnen är torr och hård eller blöt och mjuk
Så nu blir det lite planering av hur vi skall möblera i morgon på jobbet… det är alltid kul. Tillsätt vattnet inte allt på en gång beroende på hur tjock soppa du vill ha, buljongtärning och grädde
Nu får ni ha en skön kväll, solen lyser här men det blåser kallt…. När jag lagar fisk så tänker jag att nu skall jag skärpa mig och laga fisk lite oftare, men nu blev det i alla fall en krämig lax i form
Det är alltid kul att prova på något nytt, så idag blev det krämig gratäng som lagades på grillen. Det är väl härligt när vi har fått sådana här härliga kvällar sommarkvällar, nu hoppas vi på både regn och sedan sol
Nu när detbörjarnärma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Pinjekotten börjar öppna sig, kottfjällen ligger vid sidan om. Jodå, nu händer det saker må ni tro. Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort. Eftersom vi har haft fullt upp hela dagen så har jag inte hunnit tänka allt för mycket på att jag ska börja jobba imorgon
Förgrodda i ljust fönster börjar de bli redo att stoppa i jorden. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Det är då grillkvällarna börjar med alla feta dippar och såser. Nu grönskar det såväl inne som ute. Därför skall jag nu tvätta köksgolvet, min tröja, diskbänken och även lite andra ställen
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.