Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
-) Jag fick mycket beröm för soppan och själv var jag jättenöjd med den. Veckan har med andra ord varit hektiskt med aktiviteter nästan varje dag och den är inte slut än
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj. De bakar alltid något som även jag kan äta, den här gången en alldeles underbart god chokladkladdkaka
Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten. Med färska bär, nötter, choklad och kokosolja som ingredienser är det dessutom riktigt hälsosam njutning vi snackar om
De ska bli härligt gyllenbruna. Skala och hacka räkorna. Finhacka dill och rödlök. Blanda räkor, dill, rödlök, majonäs, gräddfil och saften från hälften av citronen
Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta. Lägg kyckling, bacon och purjo i en smord ugnsform. Vispa ihop grädde, senap och fond, och häll över i formen
Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, alt bred ut den färdiga smördegen. Hacka löken och paprikan i mindre bitar och bryn i stekpanna några minuter, fyll sedan det förgräddade pajskalet med denna "röra"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.