Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
För någon som är sugen på pasta är det här det rätta botemedlet. Till skillnad från sallad ska den också helst stå en stund med dressingen innan man äter den
Det här har jag gjort sedan jag kom hit ↓. Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Det kryllar med smaskiga sparrisrecept på diverse bloggar. Fastän sparris inte har synats till här, har jag nog avnjutit av den läckra säsongvaran i flera omgångar
Här får ni lite god fisk och sparris som ger en viss vårkänsla i alla fall. Den där härliga bilden IKEAs stylister har av sommaren, sedan att sommaren ibland regnar bort det får man förtränga
Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Snart dags att jobba, men jag tänkte jag skulle hinna lägga upp receptet på daimcheeskake som jag gjorde i helgen
Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag. Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba
I gräsmattan växer tuvor med gräslök och nässlor finns på alla möjliga och omöjliga ställen. Nu är det verkligen vår och aldrig känner jag mig så rik som när jag kan gå ut och plocka ingredienser till maten i trädgården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.