4 kycklingfiléer (med skinn). 2 broccoli, i små buketter. 0,5 citron, saften och skalet. 4 kycklingfiléer (med skinn) 2 broccoli, i små buketter olivolja, att steka i 2 klyfta vitlök 2 peperoncini (eller 1⁄2 tsk chiliflakes) 0,5 citron, saften och skalet salt
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Foliebakad fjällrödingmed stor klyftpotatis. I dag lagar vi foliebakad odlad fjällröding. Man ska se upp med vad man äter för fisk, döda hav och en icke hållbar utveckling är inget som ska främjas
En härlig blandning medfrasigt panko till paneringen. Och hur mycket du vill meka med laxen förstås. Jag har använt panko igen, då i smeten till vegetariska squashbiffar med bland annat halloumi
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.