Signa upp dighär för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. Härär några förslag på hur du kan dekorera en smörgåstårta med räkor, löjrom, rädisor, krasse och gräslök
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Så fruktansvärt gott och det är just kontrasten somär det härliga. Det är ett litet tips på tankesätt som funkar för mig och säkert för dem flesta andra också
Den här sufflén är supergod, och verkar dessutom vara idiotsäker. Lyft bort kastrullen från värmen men fortsätt vispa samtidigtsom du häller i rivet skal och saft från limen
FibrerFyller magen så att du äter mindre och håller dig mätt längre. Härär maten som fungerar bäst. Använd gärna kokosfett som också skruvar upp förbränningen
Den är otroligt mättande förmodligen mycket på grund av att därär ost i kakan och nej jag har inte blivit helt knäpp utan jag lovar att det gör mycket för den här rätten, speciellt om du har en ost med en något mer nötigare karaktärsom Herrgårdsost eller Grevé, det går ju såklart bra med någon annan ost också, men den därgräddiga, nötiga och till viss del söta smaken gör att hela kakan blir fylligare i sin smak
Husmor lägger ju ut inläggningsrecept hela året och här har du mormors mors ättiksgurka som jag kryddar med moderna örter och smaker såsom grön fish pepper chili eller min unika skörbjuggsört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.