Fisk

Fisk

Torsk i ugn med lagrad ost

Torsk i ugn med lagrad ost

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 650 gram torskfilé 500 gram grönsaksblandning , frysta, ex broccoli, paprika, majs 1 odefinierad salt 1 odefinierad timjan 2 dl crème fraiche 1 msk Citron , riven 100 gram ost , riven 1 odefinierad peppar Tillbehör 6 dl bulgur , kokt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Lättlagad och snabb torsk i citronsås.

Lättlagad och snabb torsk i citronsås.

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk i citronsås 5 dl Creme fraiche , lätt 1 st Citron 1 tärning(ar) fiskbuljong 500 gram torsk , el annan vit fisk 4 st tomater Köp receptet
Fish and chips med gurkdipp

Fish and chips med gurkdipp

Skär koljafiléerna i fiskpinnestora bitar. Vänd fiskbitarna först i mjöl sedan i ägget och sist i ströbrödet
Sojastekt lax med ris

Sojastekt lax med ris

Ingredienser Portioner. 4 4 bitar fryst laxfilé (à 125 g) 1 gurka 1 lime Att ha hemma 4 portioner ris gärna basmati 1 tsk sesamfrö salt peppar 1 msk olja 2 msk japansk soja Lägg till i inköpslistan
Pankopanerad torsk

Pankopanerad torsk

500 gram torsk - gärna färsk skuren i portionsbitar. Panering. 1,5 dl vetemjöl. 1 krm salt. 2 dl panko ströbröd
Medelhavsgrillad torsk med timjan- och citronkräm | Recept ICA.se

Medelhavsgrillad torsk med timjan- och citronkräm | Recept ICA.se

Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Foliepaket 4 ark grillfolie ca 600 g torskfilé 1 röd chili 250 g körsbärstomater 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 tsk finhackad färsk timjan ca 12 oliver 2 msk olivolja 2 msk smör salt peppar Citronkräm 2 tsk finhackad färsk timjan 2 dl smetana skal och saft av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar 1 tsk saft) Till servering 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sojalax med bakad spetskål

Sojalax med bakad spetskål

Ingredienser Portioner. 4 1 spetskål (à ca 600 g) 1/2 purjolök 4 bitar lax (à 140 g) 2 msk olja 2 msk japansk soja 2 msk svarta sesamfrön 1 tsk finrivet limeskal 1/2 röd chili 1 dl majonnäs 1 tsk färskpressad limejuice 2 msk vatten 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan
Lutfisk med vit sås

Lutfisk med vit sås

2 kg lutfisk. 2 kg lutfisk. 2 msk smör. 3 msk vetemjöl. 5 dl mjölk. 1 dl vispgrädde. salt. 1,5 krm vitpeppar