Gyllene kålpudding
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g vitkål
  • 500 g älgfärs (alt. nötfärs)
  • 1 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • vitpeppar
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 0,5 dl fullkornsris, okokt
  • 2 dl frysta lingon
  • 600 g vitkål 500 g älgfärs (alt. nötfärs) 1 gul lök 2 msk olivolja 1 köttbuljongtärning 1 tsk salt svartpeppar vitpeppar 1 dl matlagningsgrädde 0,5 dl fullkornsris, okokt 2 dl frysta lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.