Till förrätt åt vi gratinerad kronärtskocka och till varmrätt en härlig Bouillabaisse, en fisk- och skaldjursgryta från Provence, som serverades med aioli och ett härligt bröd med timjan i
E-postadress. Vi tog 3 dadlar, ca 25 g smör, 1 msk kokosolja och sedan havregryn och frön tills konsistensen var bra. In i ugnen ca 3 minuter - håll koll då marängen kan brännas snabbt. 1 msk kokosolja och sedan havregryn och frön tills konsistensen var bra
Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigt och återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
Innan jag vände hemåt tog jag en sväng till Ö&B och handlade kattmat, pasta, krossad tomat m. Jo, jag stannade till vid Tofta Outlet också och hittade ett par supersöta MussePigg-solglasögon till lilla Cassandra
Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigt och återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
Skär små snitt, cirka 1 1/2-2 cm djupa lite här och var över karrén. Stek tills termometern visar 83-85 grader. Det tar cirka 1 1/2-2 timmar. Vispa ner redningen och låt koka i 2-3 minuter
Kan ju inte bli bättre. På morgonen tillsätter du mjölk, kakaopulver, vaniljpulver och några korn salt, kokar upp under omrörning och låter sedan koka på lägre värme 2 - 3 minuter
ca 3 portioner4 portioner kokt Kamutvete1 pkt stekt tärnat bacon (avrunnet på hushållspapper)1/2 tärnad röd papika1-2 vitlöksklyftor, hackade10 cm strimlad purjolöklättkokt grön sparris i bitarfryst persilja2 ägg1 äpplegrönsalladFräs paprika, purjo och vitlök i smör i en stekpanna ca 1 minut, till det blivit lite mjukt
salt & svartpeppar. Kanske ska slå till med ännu en kräftskiva till helgen. Oliv- och tomatpaj. En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Det är bättre att reda den vid upphettningen. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.