Grovt potatisbröd
Fudgekakan
Fudgekakan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vatten
  • 5 dl grovt rågmjöl
  • 50 g jäst
  • 1 dl kallt vatten
  • 150 g kokt skalad potatis
  • 2-3 st
  • 2 tsk salt
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 12-13 dl vetemjöl special
  • 3. Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta ihop den med resten av vetemjölet
  • 30 minuter Sätt ugnen på
  • 225 grader
  • 175 grader och grädda i
  • 45-50 minuter eller tills brödets innertemperatur är ca
  • 95 grader Ta ut bröden ur ugnen, pensla med sirapsvatten och strö över lite flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.