Goda tekakor. Men först ska ni få receptet på lättbakade och goda tekakor som jag bakade tillsammans med mina elever på sjukhusskolan i fredags innan vi gick på lov
Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
De blir väldigt goda och saftiga och det är gott att det är lite havregryn i dem också. Felicia äter alltid fullkornsgröt till frukost och eftersom vi bakade hemma igår blev det tekakor för mig och Oskar till frukost
1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Hej min vän. I kväll har kitchen aiden, ugnen och diskmaskinen jobbat hårt. Jag har mest gått här och myst, plockat fram ingredienser, följt recept, mätt upp mjöl och druckit te
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.