Pensla med vatten och strö över valfri topping, sesamfrön, vallmofrö eller flingsalt. Värm ugnen till 180° och klä en bakplåt med bakplåtspapper. Grädda i 10–15 minuter tills grissinin är spröda och gyllene
Smag til med salt og peber. Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider. Server med et drys frisk parmesan på toppen, godt brød til at suge saucen og en frisk salat
Om du vil ha en mer mettende smoothie, så ha i en ss kokos- eller linfrøolje, og kanskje noen ts hampprotein, hampfrø, chiafrø eller lecithin om du har
Lägg degstängerna på en smord plåt och pensla med vispat ägg. Finfördela jästen i en bunke innan du tillsätter fingervarmt vatten och sedan olivoljan och saltet
Använd rikligt med mjöl vid kavlingen så att inte degen fastnar. Grissini. Pensla degen med vatten och strö över salt och sesamfrön på den ena och enbard salt på rosmarinvarianten
Jäs övertäckt med plastfilm ca 1 timme till dubbel storlek. Lägg på plåt med bakplåtspapper och jäs övertäckt med kökshandduk i ca 45 min. Pendla dom med olivolja Zeta Casa Di Luca Intenso och grädda ca 10 min i 250 graders värme tills dom blivit gyllenbruna
Denne suppen kan gjerne serveres med hjemmelaget grissini. Denne suppen er også god som forrett, og kan dessuten varieres med stekt bacon eller spekeskinke på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.