Förvara dina grissini torrt och svalt. 1Grissini25 g jäst 2,5 dl ljummet vatten 6-7 dl vetemjöl 2 tsk salt 5 msk kallpressad rapsolja havssalt vallmofröLös upp jästen i vattnet. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna
Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
Vi pratar om allas vår Mat-Tinas gnudi som hon lagade till i ett av avsnitten i serien "Tina hälsar på", närmare bestämt när hon var i Italien och besökte någon fotbollsspelare som vi knappast visste vem det var
Koka 6 ägg. Blanda ihop lättfil, créme fraiche och majonnäsen. Lager 1. Tag fruktcocktailen, sila av spadet och lägg bären i en bunke, ev, krossa dem lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.